Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andning

 

 

Som djupaste svartaste hål

Avgrunden

Drypande isterbuksfett

där obehagligheterna duggar tätt

 

Ekodalarnas bergsdjupa vrål

 

Försöker förgöra

Förinta

Störa

 

((((( VILL INTE HÖRA )))))

 

Ska inte lyckas

Får inte

 

Har något förgöraren

inte räknat med

 

Väldoftande tvål

~Mitt andningshål~ 




Fri vers av nettizen
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-03-06 11:48



Bookmark and Share


  Thommy
Bra text, väldigt effektfullt, (((( VILL INTE HÖRA )))), gillar det.
2007-03-06

  Viktoria Olausson
Stark dikt som fångar mig!
2007-03-06

    ej medlem längre
((((( VILL INTE HÖRA )))))
WOW!
2007-03-06

  Flöde
Humor...det tycker jag om! Bra skrivet, tjejen!
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen