Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dåtid.

det ekar i lägenheten,
min lägenhet,
vår lägenhet.
Den vi var och kollade
på i höstas.
Jag kommer hit
ibland, när jag
saknar dig som mest.
snart är den såld.

det är drygt ett år sedan.

och jag sover i din
tröja varje kväll.
men den doftar
inte längre som
du gjorde.
och minnen
börjar sakta men
säkert blekna.

ibland skriver jag ner tankar.

och ett ord bildar
en mening som
bildar ett brev
som bildar en
sorg som finns
i mitt bröst.

jag glömmer bort tiden.

och jag står och
drömmer i
timmar om oss,
vill inte komma
tillbaka till
verkligheten,
och jag viskar
tyst för mig själv . ..

gå inte än,
det regnar ute.




Fri vers av Isabella
Läst 424 gånger
Publicerad 2007-03-06 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella