Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fejkad lycka.

stora salta tårar,
de som man sorgligt nog lyckats dölja.
och allt eftersom åren går,
blir man sin egen mästare på att låtsas.
dölja allt som finns under.
på med smink och glöm inte leendet.
för sanningen är skrämmande.
så pappernäsdukar under sängen,
och sorglig musik på högsta volym.

se så vacker min fejkade lycka är.




Fri vers av Isabella
Läst 444 gånger
Publicerad 2007-03-06 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella