Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chons Cupido

Chons Cupido



kärleksmåne


vad vackert


månkärlek



kärlek i månen

månen i kärlek



månarna



kärlekarna





kärleksmånarna


månarnas kärlekar


kärlekarnas månar




månkärlek




chons cupido




Övriga genrer av minette
Läst 744 gånger
Publicerad 2007-03-07 08:10



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vilken häftig tatuering...

Månen och kärleken,
vem kan motstå... ;-)
2007-03-14

  Fredrik P. VIP
Vad månne bliva
av denna duktiga
poetissa?
Finemangdikt!
2007-03-08

  nettizen
Mån(g)faldigt beröm för denna för den gillade jag. :)
2007-03-07

  Cris
Snygg tatuering

och texten var härlig
men månen i alla former
med kärlek
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette