Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 år. En banal och kärlekskrank liten dikt.


Fattig eller rik?

Om jag inte vore så fattig

så skulle jag köpa den vackraste sak

för att bevisa min kärlek till dig.


Men pengar vad är det?


Fattig vore jag ensam.


Min gåva till dig

blir allt inom mig.



Blir du då rik?









Fri vers av Marita Walldén
Läst 639 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-03-07 17:53



Bookmark and Share


  Quasimodo
Den finaste gåva man kan får och vem kan vara rikare än så ?? Gillar
2008-05-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så sa jag till en vän
som jag tyckte mycket
om, han sa, vad jag
bryr mig om är, den goda
tanken, som ligger bakom
det, som görs för mig, det
lyser upp mig och min dag
som om det vore guld!
Underbart skrivet av Dig!
2008-05-11

  Bodil Sandberg VIP
Ja jag kan bara tillstå att det HÄR är berikande min vän...mycket vackert skriftat!!!Applåder!!!
2007-10-02

    Deadhead
I det fallet kan jag dra mig tillbaka och leva på räntan och bara njuta av dina underbara ögon och dina lena smekningar.
2007-03-16

  thyra
\"Min gåva till dig blir allt inom mig\"
Den största gåvan, vackert skrivit.
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi