Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen som helst censur, och absolut improvisation. Inga omskrivningar


Ocensurerat

Jag har glasögon
och ett nyvaket hår
som säger:

Tyck om mig!

Jag har ett
armlängds avstånd
och
\"ingen kan se så sur ut som du\"
som säger:

Jag vill inte vara med!

Jag är så rädd för dig
så rädd

att du ska sätta ner foten
och där

stod jag
med krossade förhoppningar




Fri vers av Louisaerika
Läst 721 gånger
Publicerad 2007-03-07 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisaerika
Louisaerika

Mina favoriter
Ballad