Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är bara det att jag saknar dig



våra minnen är så utfrysta
de klarar inte kylan längre, älskling

om jag nu kan kalla dig älskling?

varför är jag inte vacker i dina ögon längre?

varför är jag inte speciell i dina ögon längre?

VARFÖR har jag blivit \"en av de andra\"


du får inte samla på dig mer minnen
(med henne)
vi har de bästa (och kallaste)
vän, ta av dig skalet nu och visa dig
visa ditt goda, fina, vackra....
jag sjunger om dig (älskling) varje dag
skogen bildar
ett eko av min saknan

vi hade två hjärta
två brinnande röda hjärtan

ni har två svarta

jag fryser så, kan du inte krama mig
längre?

jag vill bara berätta för dig

att jag saknar dig!<3




Fri vers av hanziz
Läst 574 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-07 19:41



Bookmark and Share


  tessilago
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHH! Så vacker att det gör ont i hela kroppen... den är verkligen vacker. bra skriven och ger ett bra flyt när man läser. Man liksom fastna i hela känslan.

TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz