Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chanslös


vi tillsammans
hand i hand
men det bröts
och du försvann

tårar rinner ner för min kind
jag står här du ser mig som blind

som vi skratta
som vi log
nu så skrattar
du med hon

hon den finaste flickan du ser
hon ska bara få ännu mer

ser på kyssen
som hon får
står förstenad
sen jag går

går mot dödens ledsamhet
vart jag är nu ingen som vet




Fri vers av hanziz
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-07 20:29



Bookmark and Share


  Juliaah
vadfin!!
2007-03-12

  tessilago
fantastiskt vacker.. tack tack....
2007-03-09

  Rasmus Canbäck
bra skrivet, sorglig historia :( Lycka till!
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz