Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att våga stanna upp, känna in och uppleva...


Bakom slutna ögonlock


Bakom slutna ögonlock
kan besvikelsens tårar
bränna hål i självsäkerhetens pansar

Bakom slutna ögonlock
- där ingen ser
finns utrymme för okänd sorg

Bakom slutna ögonlock
göms drömmarnas värld
- själens egen rekreationsplats

Bakom slutna ögonlock
upplevs passionens styrka
sinnenas obegränsade njutning

Bakom slutna ögonlock
- där i avskildhet,
finns ro i bönens stillhet

Bakom slutna ögonlock
kan liv och skaparkraft mötas
Det är där – bakom slutna ögonlock
som skönhet föds!























Fri vers av ÅsaLena
Läst 550 gånger
Publicerad 2007-03-07 22:02



Bookmark and Share


  Howlit
Så nära du skriver. Kan ta på känslorna. Kan placerar dom bakom mina ögonlock...
2007-03-08

    Sony
åh så sant skrivet...stämmer precis!
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena