Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker

 

 

Så vacker 

var väl aldrig natten

Förrän den natten

då jag fick somna

i dina armar 

 

 

Så vacker

var heller aldrig morgonen

Förrän den dagen

jag fick vakna upp

vid din sida 

 

~

 

Så gnistrande

tindrande vacker 

var aldrig framtiden

Förrän framtiden

Blev 

Du 




Fri vers av nettizen
Läst 600 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-08 06:52



Bookmark and Share


  hellen
Oj, klockren bild till denna dikt....jösses vad underbar! hälsningar hellen
2007-03-11

    zelma
så fint med en dikt som efterlämnar en ren och frisk positiv känsla/Z
2007-03-10

  Mike
vackert skrivet! man blir alldeles varm i kroppen.
2007-03-08

  minette
mmm,,säger jag bará :)
2007-03-08

  issac.a.m
Så vacker ....
2007-03-08

    ej medlem längre
Kärleksdikt som den är som bäst!
2007-03-08

    Lindizz
så härligt, jag blir glad av din dikt
2007-03-08

  Ronny Berk
dessa ståndare o pistiller som sagors läsande av kärlekens kvinnor och män..vacker ... en underdrift...
2007-03-08

  Lena K Nilsson VIP
Härligt....fint skrivet!
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen