Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
går troligen att sätta melodi till


Älskar, älskar inte...

Älskar, älskar inte
älskar aldrig mer
de som inte älskar
blir bara fler och fler

Så vart ska vi ta vägen
om ej man och kvinna ger
varandra längre kärleken
och våran värld förser
med människor som
bara älskar mer och mer.




Fri vers av Dionysius
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-03-08 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius