Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Friskt vågat, hälften förlorat!


Fult!

Instinktivt
Bröt några regler
Testade en gräns
För höga växlar
som så många gånger
Siktet högt
med
magplask
som följd





Övriga genrer av Folke
Läst 420 gånger
Publicerad 2007-03-08 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Folke
Folke