Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
>.< hihi x'D


Kotteblask


Jag ska 
tala om
mig och dig

Jag ska klä mig
i vattenrus
vattenbrus
vattensus

Jag längtar till Lördag
för då ska jag sjunga vår
vid fyrisån
i hopp om att du ser mig

Jag ska skrika
KOTTEBLASK
över världen
så att världen
förstår




Övriga genrer av TedEdFred
Läst 737 gånger
Publicerad 2007-03-08 19:28



Bookmark and Share


  Freya
usch . kotteblask är det finaste ordet som finns. texter var också jättegrymm
och vattenrus
brus
sus
var också jättebra

fast jag skulle nog tycka att det var ännu lite bättre om du bytte ut \"så att världen förstår\"
mot
\"för att världen förstår\"
så råkade jag läsa första gången. och det kändes ännu mera kotteblakigt..
<3
2007-03-12

  Lollan_
jag förstår ingenting, men den är ändå härlig, och jag känner en vårfeeling i den här :)
2007-03-10

    Skymningens Miia
Hehe, även om jag inte förstår ordet \"kotteblask\" så GILLAR jag den! KUL och fin!

GIllar speciellt den tredje på nåt vis..!!

... URfin!
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

TedEdFred
TedEdFred