Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTRYCK

Substabil stratosfär.

Skyggt flämtar
av händelsernas
flöjt....

Perception.

Dansar underytan
till ljuv melodi
ifrån piedestalen,

med refrängen

Kärlek är.........
Kärlek är.........
Kärlek är.........




Fri vers av Syrak
Läst 462 gånger
Publicerad 2007-03-08 19:48



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Ja du gör intryck och avtryck...verkligen...i kärlekens namn
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Syrak