Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtansfullt blå

 

 

Längtar mig blå

efter dig just Nu

Med stigande åtrå

efter allt som är Du

 

Känner

hur dina händer 

Bränner

mot min hud

 

Tänker mig två veckor 

framåt i tiden

När jag från planet

är nyavstigen

 

Ser dig vänta på mig

och all denna längtan 

efter Dig

 

~äntligen är över~ 




Fri vers av nettizen
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-03-08 20:02



Bookmark and Share


  sabina stark
Längtan i kärlekens vågor underbart. Känner ända hit.
2007-03-08

  issac.a.m
Längtans rötter är väntan..Härligt dikt
2007-03-08

  Lilla My* VIP
Skön längtan att vänta på något gott**
Vackert**
2007-03-08

  Ronny Berk
nyavstigen från plan... med blå gloria... ett färgrikt språkbruk
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen