Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets underliga vägar

Så  overkligt

men ändå verkligt.

 

I många år hade detta

varit en dröm

men idag verklighet.

 

Allt som varit

det mest otänkbara

är nu mitt liv.

 

Livet har tagit

de mest underliga vägarna

allt efter åren gått.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 503 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-03-08 21:39



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mmm ja ibland tar livet de mest slingriga stigar
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson