Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

 

 

Sinnena expanderar

tankarna går

Mitt hjärta arrenderar

permanent plats i dina spår

 

Emotioner

i

miljoner

 

Pulsen ökar från noll

till hundra

Medans hjärtats åska

börjar dundra 

 

Flamsar och tramsar

Blir som barn på nytt

Allt det trasiga har  blitt 

lagat och bytt

 

Min själ gjorde en omstart

när du kom in i mitt liv

Tillsammans ska vi nu

utforska världen i ett enda kliv 

 

Du och jag 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-03-08 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om!:-)
2007-03-09

  issac.a.m
Underbart..Vackert
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen