Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har några frågor angående denna dikt: 1. Hur ska jag göra med radbrytningen? 2. Bör jag ändra sista raden till \"innebär även en återkomst\"? 3. Är den för spretig? Bör jag infoga en rad till som gör den mer sammanhängande, eller kanske ta bort \"A


Nomadens nocturne


Det var de ohörda sångerna
som förde mig över haven,

de ovävda tygerna som lärde mig
sammet mot naken hud
filtar i junisyren kvällar
hur jag fladdrar i vinden

Att jag lämnat mig själv för vinden

För att följa flyttfåglar
mot ljusnande dalar
innebär en möjlig återkomst




Fri vers av Maskros
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-03-09 10:02



Bookmark and Share


  Linneatystnad
Nej, jag tycker inte du ska ändra mycket. Kanske att det här skulle delas upp på något vis :

de ovävda tygerna som lärde mig
sammet mot naken hud
filtar i junisyren kvällar
hur jag fladdrar i vinden

men såklart måste du själv bestämma.
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Maskros
Maskros