Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läste en bok som berörde mig djupt, om två systrar som blev bortgifta o förda till en liv i slaveri


tankens makt

hon, den ena blev förtryckt av de som tog henne som slav
hon lät sig övervinnas och fick ett liv i underkastelse

hon, den andre blev också förtryckt av de som tog henne som slav
men hon lät sig inte övervinnas och fick slutligen åter sitt liv tillbaks

båda slavar under kontroll, våld och förtryck

det som skiljde dem åt var tankens makt
den ena gav upp och gav efter
den andre vägrade ge upp och blev fri




Fri vers av Lenac
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-03-09 11:15



Bookmark and Share


  Marreb
Mm... men oj vad det kan ta tid..
2007-03-09

    Maria Malm
Tankens makt är stor..att aldrig ge upp..
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lenac