Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer bli älskad.

Fy fan vad du ljuger ,
När du säger att du inte duger.
Du ska inte säga så ,
Då kommer du kärleken aldrig få .

Det finns någon som tycker om just dig,
När han kommer ska du inte fråga mig.
Jag vet att det är så bara ,
På frågan när ska du inte be mig svara.

Du får inte släppa ditt hopp,
Det finns någon som älskar din kropp.
Han kommer att böna och be,
För att bara få se dig le.

Krossa inte hans hjärta,
Låt honom aldrig känna smärta.
Ta hand om han,
Så kommer drömmen om kärlek bli sann!

Släpp inte ditt tag ,
Även om du är svag.
Hämta ny kraft,
Så blir det snart som ni alltid haft.




Fri vers av Ällz
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-03-09 17:40



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Tack!Detta var precis vad jag behövde läsa...sparar denna text ...=)
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ällz
Ällz