Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag fick aldrig träffa dig


mormor




det är tårarna i dig
som föds i mig

det är drömmarna som dog med dig
som följer mig

det är vinden som bar dig
som lyfter mig

det är orden som penslade din tunga
som blir tankar hos mig

det är andetagen i dig
som andas mig






Fri vers av frostyran
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-03-09 17:45



Bookmark and Share


  My0110
Vad rörd jag blev... Känner lite likadant...
2007-03-16

  Mikael Lövkvist
Åh vad vackert, vännen. Jag vill bokmärka den här, och läsa om och om igen. Så fylld den var med kärlek, och skönhet.
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran