Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kärleksförklaring




du drar mig in


du öppnar din dörr och för mig in

där i det dunkla och det heta
fyller du mina lungor med din glödande luft

luften som jagar mitt blod, pressar det mot min hud

fyller varje por

lämnar huvudet fattigt, rankt
tränger svärta för mina ögon

hettan förtätar fukten
lämnar ivriga kyssar av svett
på mitt bröst


några minuter


i en finsk bastu








Fri vers av frostyran
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-09 18:01



Bookmark and Share


  Maud Li
Jepp, ett härligt hett grepp om aggregatet - puh!
2007-03-15

  Mikael Lövkvist
Ha ha ha. Du lurade mig, din lurifax :-). Vilken härligt svettig, och lustfylld, bastu-stund :-); och vilken härlig dikt. Bravo.
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran