Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broderat

 

 

Som ett broderi

där varje litet stygn

bidrar till

 

Helhetsbilden

 

Där stygnen

tillsammans

skapar

 

Det vackraste

motiv

uppbyggt av

tankar

känslor

 

Som i

helheten

blir

 

Vi 




Fri vers av nettizen
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-03-09 18:07



Bookmark and Share


  Thommy
Och folk såger att sömnad inte är intressant.
2007-03-10

  Söder
Vackert broderat med ord...helt och skönt...
2007-03-09

  Ronny Berk
vackert väver Du helhetsbilden... varpar men kärlekens garn...
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen