Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ledsam text


Det är så mycket som aldrig kan bli...

Det är så mycket som aldrig kan bli
det är så mycket som aldrig får vara

för jag är en ensam katt
som går mina egna vägar

Så lev ni era liv
lev gott tillsammans

och jag, jag ska jaga ensam

och jag ska härda ut
det som återstår av mitt.




Fri vers av Dionysius
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-03-09 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius