Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du blundar


När du blundar ser jag dig som mest.
Hur dina ögonfransar skuggar din kind
och hur överläppen tappar formen
när du somnar.
I värnlös avväpning är du som allra mest
DU

Och jag faller hopplöst.




Fri vers av Smålandspåg
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-03-10 00:28



Bookmark and Share


    Keiju
Vacker drömlik känsla
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Smålandspåg