Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To Linda


Tangle

Your love, like a shield,
Has shown me, My love
and rid me my sword.

Your love, like a sail,
Has blown me, far My love
and gave me a rudder.

Our love, like a seed
Has grown Us, Our Love
and holds Us for ever.




Fri vers av Snangel
Läst 537 gånger
Publicerad 2007-03-10 02:40



Bookmark and Share


    Lee 2
Everytime you are away, I read these words. That\'s how you stay with me. Always.
;-)
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Snangel