Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa och värsta

Du är den enda i hela världen som kan få min själ att gråta
Hela min kropp att skälva av lycka, och av sorg.
Du är den enda jag älskar och hatar på samma gång.
Hur kan man vara så känslokall som du är nu?
Är det jag som lärt dig det kanske?
Eller har du alltid vart sån? Utan att jag märkt.
Har du gömt det i söta täcken av romantik?
Kan inte sluta tänka på vad jag förstört, som du förstör än mer. oss.
Förstår du inte att jag... jo det gör du!
Jag vill inte ens säga det.. för jag hatar dig.
Fast.. älskling. du är det bästa som hänt mig,
och det värsta.




Övriga genrer av Jennie1127
Läst 474 gånger
Publicerad 2007-03-10 03:34



Bookmark and Share


  Markattan
Det svidande jobbiga med kärleken väl fångat, alla så olika känslor som kan välla upp inom en inför en och samma person... Återigen en jordnära text som berör.
2007-03-26

  Zabina
Det jobbigaste som finns tror jag.
Hatkärlek.
Och det är ju så destruktivt och gör ju så ont.

Du skriver så vackert och man känner din smärta.

Kämpa på - du är alltid välkommen till min värld :)
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Jennie1127