Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vetskap

 

 

Som stenarna i hjärtat

som hänger kring

min hals

 

~minner om dig~

 

Förstärker känslan

av samhörighetens

hisnande trappa

 

Utan svårigheter

forcerade du dörren

till min innersta kammare

 

Dit aldrig någon tidigare

lyckats nå

 

Därigenom vet jag

 

~bara vet~

 

att den rätte jag nu haft

lyckan att få 




Fri vers av nettizen
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-03-10 13:29



Bookmark and Share


    sunnanvind
Gläds med dig !
Underbar dikt o likaså smycke...
2007-03-10

  Söder
Så härliga ord... att känna det så, att verkligen veta... lycka!
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen