Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gamal text som jag skrivit om


Hoppet är det sista som lämnar en, egoismen är det första

 

gå iväg med samvetet kvarglömt på IKEA

efter att ha köpt den blåa sängen

 

kommer du någonsin hitta det igen?

du vet inte ens vart du ska leta

 

försök inte backa ditt liv

för det ligger inte kvar där du tappade det

 

snart kommer du bli nerputtad från samhällsstegen

det kommer bli du som måste bära upp allt

du blir kastlös

 

 

bara för att du inte brydde dig tillräckligt




Övriga genrer av osynlig
Läst 822 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-10 15:57



Bookmark and Share


  LillasysterKanin
riktigt bra, rikigt bra
2007-09-15

  Amina
precis, bra
2007-05-30

  Rune Ljungberg
As always excellent.
2007-03-28

  Glitteringly
\"försök inte backa ditt liv
för det ligger inte kvar där du tappade det\"

oh ja, så sant! de raderna träffade mig rakt i hjärtat.
2007-03-12

    Porslinsdockan
I stil med mitt tänkande.kanonbra ;)
2007-03-11

  sockerspöket
Aj vad stark.. kändes som knytnävsslag i magen.
Uschigt bra!
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig