Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förintelse av mig och dig.


Dina sista svarta tårar
Rinner ner för dina kinder
Likt olja förstör fåglarnas
Vingar och deras förmåga
Att flyga
Och att leva

Förstör de dig
Bränner sönder din själ
Förgiftar ditt blod
Förgör ditt sinne
Och tar ifrån dig din förmåga
Att leva




Fri vers av Vinterdiamant
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-03-10 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie