Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är vitbalans och kärlek är;



du som skriker ut från klippan att
kör inte över mig om du inte ska döda mig okey?

kärlek är du i
helhet kärleken är motivet är
han och han och han
och gatorna







Fri vers av livet
Läst 645 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-11 09:20



Bookmark and Share


  Christer
det är kul att läsa en lite
kortare text av dig
det funkar himla bra tycker jag

gillar radbryten
gillar flytet


och gatorna


/c
2007-03-13

    majbarn
darling
du vet vad jag tycker om dig
var får du allt ifrån?
jag älskar dig, hanna.
2007-03-11

    majbarn
darling
du vet vad jag tycker om dig
var får du allt ifrån?
jag älskar dig, hanna.
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet