Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som orden mig berör

jag kunde förståss
koncentrerat mig
på skenet av älsklighet
som lyste ur dina ögon

eller kanske kunde jag njutit
av den söta smaken
av honung
från dina värmande läppar

men det var orden
orden du viskade
som berörde mig
fick min själ
att vibrera av längtan

du log
och i det leendet
lyste solen
och stjärnorna ikapp

men det var orden
de ord som lämnade dina läppar
med mjuk stämma
vibrerande mot rymdens tomma luft

jag kysste dig
njöt av den värme
som pulsade mot mig
som värmde bort isen
som bott i mitt hjärta
med förundran
och kärlek
viskade jag mot din andedräkt






och jag älskar dig




Fri vers av Gabrielle
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-03-11 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle