Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En häxa känner på sig......


Vision

 

 

Blickar ut genom fönstret

Drömmer mig bort

Till lyckan jag mött

och åter får inom kort

 

Har redan fått en vision

om vad som komma skall

Håller det för mig själv ett tag

Bara utifall.....

 

Inte alltid det stämmer

med verkliga livet

Och uppenbarelser  är 

ej något att taga för givet

 

Man får tolka synen

ta det för vad det är

Ödet ger en fingervisning

sen är det upp till oss

vart vindarna bär

 

Livet är det enda

vi ej kan hyra

Över känslorna kan

vi ej heller styra

 

Men man bör dock alltid

ha i minnet att de

lyckosamma stunderna

är dyra

 

~och bör vårdas ömt~ 




Fri vers av nettizen
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-03-11 14:20



Bookmark and Share


  Söder
Spännande uppenbarelse... hoppas det blir så...
2007-03-11

  Ronny Berk
en häxa sägs känna på sig varåt blåkulla lutar... din rutt går mera söder ut... jag tvivlar på häxkraften men tycker om orden ...
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen