Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Runt 16,00 hemma framför datorn, Ögonen domnar men gör sitt yttersta för att komponera musiken. Funkar ej, här är reserven;


Iakttagelser utav minuterna som tickar

Är lite seg, småtrött på grund av gårdagen
Linje 300, kl 01,15, ipoden blev påslagen
Överdragen, lade jackan som ett täcke
50 minuters färd hem till mitt näste

Ser Hassan åka ner för backen, jobbar på kurorten
Glömmer aldrig tiden då vi rökte utanför porten
Upp till hans mamma, hans pappa och bröder
Han är en ärlig man, albanen från söder

Klockan är nu fyra, vad skall ske?
Himlen är grå men inget regn faller ner
Smått sugen på en fest, där alla känner alla
Där ingen behöver stila eller gäng som spelar balla
En tillställning tillägnad endast tidens minnen
Ser i drömmen backar och flaskor som tär på våra sinnen
De fulla rimmen kommer som alltid under kvällen
Är lite nere, inte en fest denna helgen
Men endå har jag druckit, \"varför\" är min fråga
Vill inte sluta som en tjackare som drogar
Haha jag sågar, plågar fram dessa ord
Ne innan kvällens afton ska jag sova
Texten, varken du eller jag förstod




Fri vers av Fidde J
Läst 509 gånger
Publicerad 2007-03-11 15:46



Bookmark and Share


  *Camilla*
Underbart bra
orden är perfekta
du har gjort det igen,
du är bäst
alltid bäst
/din vän camilla
2007-03-11

  Karin G
den var bättre.
\"Smått sugen på en fest, där alla känner alla
Där ingen behöver stila eller gäng som spelar balla
En tillställning tillägnad endast tidens minnen\"
vem är det inte !
jag är trött på mkt idag..
igår var allt fett annorlunda.. tänke.. jag ska börja mitt nya liv nu .. shii, va mkt kul jag ska göra. .
ska börja göra de, och de och de..
idag känns allt lönlöst..
varför liksom?
inget händer, livet vänder sig ut och in
ingenting är värt någonting
men du bildar ord av ingenting och gör till någonting.. jämt
du är grym på att göra dåliga dagar till något bra..
det gör mig glad
tack!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Fidde J
Fidde J