Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Navelsträng







Hur ska jag någonsin uppfatta mitt eget liv som mitt?

Jag har inte fått det.

Jag har inte tagit det.

Det är något som fått vara kvar,

något jag lärt mig att leva med.
































Fri vers av Twobo
Läst 638 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-13 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twobo