Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss dansa min Älskade

Gnistrande flammar ljuset
I skuggorna
leker känslor

Våra kroppars ångande kärlek
blandas med andetagens
flåsande hetta

Ljuset målar din kropp
innerligt röd på min näthinna

Din hud likt silke
lämnar en stickande känsla i mina fingertoppar

Likt musik, din röst i mitt öra
Ekande stannar den i mitt sinn



Låt oss alltid dansa
vår Kärleks virvlande Dans




Fri vers av Jannike
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-03-11 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker, mycket. Innerligt och sanningsenligt, tack för läsningen
2007-03-15

  Bodil Sandberg VIP
En smäktande lockande pockande dikt fylld av värme och innerlighet...hetta...i dansens trängtande virvlar...ole´
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike