Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sanningen


till toppen

för att komma till toppen måste du snacka en massa skit
och vara ett riktigt svin mot dina allra bästa vänner.




Fri vers av september07
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-03-11 21:45



Bookmark and Share


    crapcat
sant, men jag håller med Freya, och dessutom har vi väl alla olika uppfattningar om vad som är toppen. bra skrivet med få ord i alla fall!
2007-06-09

  Freya
men det är ju inte värt att vara på toppen.
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

september07
september07