Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte om styckena hör ihop, men i vissa tolkningar kanske de gör det.


Solens gryning

Den led framför tysta ögon
under sanningens måne
spärrad i ekots filosofi
pålad med en

Stackars lögnen

Solen stannade uppe
hela natten
för att äntligen få se
Gryningen




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-03-11 22:15



Bookmark and Share


  asplausibelt
Oj, älskar sista partiet. Var kom detta ifrån? Mycket vackert, ska spara den till sämre dagar. /Sandra
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen