Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsfunderingar

 

~*~

Intuition

sjätte sinne

sanningens timme

Kalla det vad ni vill

Livet blir ändå

vad vi gör

det till

~

Visst

drabbas vissa

av mer otur än andra

Men i slutändan ska vi

ändå samma väg

vandra

~

Oavsett

vad vi ser eller hör

Vi har ändå ett ansvar

för de val

vi gör

~

Alla

har vi i

klaveret nån

gång lyckats klampa

Det är där vi på förändringens

väg en ny stig kan

trampa

~

Många

fastnar då de

hakat sig fast på

att negativt tänka

Det är ju liktydigt med

att livsljuset

dränka

~

Livet

går vidare

det är ju bara så

I slutändan har vi bara

oss själva att

förlita oss

~*~




Fri vers av nettizen
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-03-11 22:43



Bookmark and Share


    lillapoeten
Fina ord, och en härlig mening!
2007-03-12

  Lapptanten
Så sant, vännen. Vackra ord, och en mycket estetiskt vacker dikt. Harmonin är total! =)
2007-03-12

  issac.a.m
Mycket bra skrivet...
2007-03-11

  Lasseman VIP
Ja det är så rätt så! tack för tänkvärda ord, förvandlat till vackraste poesi..Tack =)
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen