Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mikrade chokladbollar och musik på låg volym

Musik på låg volym
Blandas med prat
Från alla runt omkring

Här sitter vi
Mitt emot varan
Delar på
Mikrade
Chokladbollar
Delar på
Minnen
Kryddat med
Ny tankar
Och idéer
Om livet
Och allt annat

Två människor på café
Två vänner på café




Det var ett tag sen sist.




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-03-11 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson