Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har mitt hjärta i ett skåp i en burk



Jag har mitt hjärta i ett skåp i en burk

Annars så stjäl du det från mig, din skurk

Och nog är det praktiskt att ha det just där

Jag slipper allt plågor, jag slipper besvär



Och blir det smutsigt tar jag ut det en stund

Åh, en sån livsstil så nyttig så sund

Putsar det noga, med kokt terpentin

Se\'n får det svalna i ett glas rött vin



Det är något som gör att jag ständigt allt hatar

Detta hål i min bröstkorg det kliar, det pratar

Det säger till mig: \"Fyll mig med sten, Fyll mig med sten!\"

Talar precis som oss andra med muskler och ben



Mitt hjärta är inlåst, för säkerhets skull

Hjärnan den skiftar; känslokall/känslofull

Jag litar på hjärtat i burken i spadet


VA? OM DET LJUGER? OM DET VET SVARET?


Åtminstone så vet jag vart jag har det











Fri vers av Twobo
Läst 646 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-12 00:42



Bookmark and Share


  cohen
Visst, den är inte perfekt i versmått och sånt där, men haha den är ju skön :) Bra, roligt skrivet!
2007-06-24

    Bilo
Allt jag säger kommer å låta som en kliché, så jag säger helt enkelt den mest kliché-artade kommentaren som finns:
-JAG Ä MÅLLÖS!!!!! SÅ HIMLA BRA!!
Kom nu ihåg, att kliché helt enkelt betyder att den som vill yttra en kommentar till d det beskådar framför sig, ä så mållös att den inte hittar nya ord som egentligen till fullo kan beskriva och bedyra sin beundran för det geniala verk som står framför henne!
/Bilo=)
2007-03-12

    Bim
Slutet fick mig att skratta.Hela texten är bra.En skön beskrivning av ett opålitligt hjärta.Hälsn.Bim
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Twobo