Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart

 

 

Med längtande

hand

Likt fotspår 

i sand

 

har du lämnat

ditt avtryck

i mig

 

~första mötet~

 

Explosivt

av känslostormande

vågor

Satte mitt inre

i lågor

 

Inget jag tidigare

upplevt

kan mätas med

detta

Styr så mina

steg

mot dig

 

~fjäderlätta~

 

Resan har börjat

mot framtiden

 

så ljus

så klar 




Fri vers av nettizen
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-03-12 11:44



Bookmark and Share


  Söder
härligt... en vacker framtid...
2007-03-12

  issac.a.m
Helt fantastisk !Underbar
2007-03-12

    sunnanvind
Helt fantastisk text! Suck!
Vilken känsla du förmedlar...
Bokmärker!!! Applåder!!!
2007-03-12

    Lindizz
underbart skrivet....man känner kärleken o framtidstron lyser så härligt igenom din text....*ler
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen