11 dagar kvar.... sen är jag på väg
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11 dagar kvar.... sen är jag på väg



Ödets val

 

 

För varje dag som 

passerar

Känner hur jag

dras allt närmare

dig

 

Vet fortfarande inte

vad som hände

eller när det vände

 

Men jag är glad

att jag öppnade mina

sinnen och såg

 

För när framtiden

knackade på min port

var det nära att jag

slängde den bort

 

~Ett ögonblick är allt som krävs~

 

Ett snabbt beslut

av ditt ödes val

Lämnas ingen tid

för några kval

 

Bestämde mig där

och då

Lät hjärtat mitt slå

åt vilket håll

jag skulle gå

 

Visade sig vara en bra

vägvisare att förlita sig på 

 




Fri vers av nettizen
Läst 885 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-12 14:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Hur många ögonblick kastar vi bort egentligen - stark och tankeväckande dikt med bra rytm
2007-05-03

  sabina stark
Nedräkningen kan börja, håller tummarna för ett underbart förtrollande möte vännen.
2007-03-12

    Lindizz
så starkt och vilken känsla du får fram, gillas mycket ...
2007-03-12

  Lilla My* VIP
Det är så lite som behövs ibland för att ödets portar ska öppnas på vid gavel**Glad att du fann nyckeln!!
2007-03-12

  Micael Axelsson
Sakta vävs man in och får följa en färd, en färd till insikt.
2007-03-12

  ettjag
Mycket bra !
2007-03-12

  Ronny Berk
framtids vägars visare ... håll kursen ... kolla klockan och lycka till
- en dikt av förhoppningar och förtröstan... så lätt att läsa.. tack för den...
2007-03-12

  Gawain VIP
Så fint, att följa sitt hjärtas kompass...

Tror att följer man den, sin innersta känsla kommer man rätt. Att göra val, välja väg.. svåra beslut som leder resten av ens liv i den riktning man valt. Det är stort, det är spännande!
2007-03-12

    lillapoeten
Lika bra som alltid!
2007-03-12

    sunnanvind
Hur gör du?! Du skriver som jag vet inte vad! Helt underbart ! Igen!
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen