Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror

Jag tror på människans innersta
på en allmän gemensam själ
med en inre kärna av kärlek
i en värld där allt kan gå fel




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 716 gånger
Publicerad 2007-03-12 16:45



Bookmark and Share


    Maria Malm
Håller med. Tror också på att det innersta altid är gott, sen kan ju vad som helst ha hänt.
2007-03-22

  Lillasyster F
Håll fast vid den tron!
2007-03-21

  Jasmine Turandar
Håller med Annette, fin tanke :)
2007-03-12

  Vilsen Annette-hittar vägen
Fin tanke som jag håller med om!
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg