Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imploderande känslor

En jordbävning
Av tankar
Jag förväntar mig
Att stjärnorna ska explodera
Och månen
Trilla ner
I min handflata
Men nej
Nej
Världen lever vidare
Som vanligt




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-03-12 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson