Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till R

När du sitter där
Och tänker tanken
Jag vill inte leva
Tänk då på
Att vi delar andetag

Om du dör
Dör jag

Vi inhalerar i takt med våra hjärtan

Andas samma luft
I olika lungor

Om du någon gång tvekar
Viska mitt namn mot stjärnorna
Och jag ska andas liv i dig

igen




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-03-12 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson