Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyvaken

 

 

Som krokusen

yrvaket

sträcker ut armarna

mot solen

 

Öppnar jag famnen

för dig

 

Du väckte mig ur en 

mångårig slummer

 

utan krumelurer

 

Du sökte och fann

det innersta rummet

Och jag den ultimata

lyckan vann

 

~Dig~ 




Fri vers av nettizen
Läst 176 gånger
Publicerad 2007-03-13 11:15



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Mjukt, mjukt lyssnar man till hur något fått vakna, för att kunna blomstra, mot känslan av att tillsammans kunna bli ett \"Vi\".
2007-03-13

    sunnanvind
Å så fint o så tillsammans med den bilden...Applåder!!!
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen