Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en fd vän

titta




SE



bevittna




jag är och jag finns
jag mår och jag minns
ditt förnedrande slut
som min vän

förrådd
försmådd


ta ditt pick och pack
ditt jävla snick och snack



försvinn
här finns inget mer för dig att hämta
du är slut
hos mig




Fri vers av Gabrielle
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-03-13 11:38



Bookmark and Share


  devilsangel
Ord och inga visor! Här luktar svek....
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle