Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så jag tror det är även efter döden


jag finns vid din sida tills den dag du dör

Jag vaknar bredvid dig varje dag
ljuva minnen som bärs i ditt inre
känsla av närhet som skapar behag

Jag håller din hand vart du än är, där du än är
En trygghet som finns i ditt hjärta
Se mig djupt in i ögonen, se hur jag håller dig kär

Jag finns där när du behöver tröst
En smekning mot din kind som berör
Jag vill ge dig luft och rensa ditt tunga bröst

Jag kramar dig när du fäller en tår
Jag kommer aldrig släppa taget
Jag svävar omkring dig, vartän du går

Jag ser in i dig, jag lyssnar, jag hör
jag är din ängel, du mitt öde
Jag finns vid din sida tills den dag du dör




Fri vers av Daniela Linder
Läst 619 gånger
Publicerad 2007-03-13 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniela Linder
Daniela Linder