Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en perfekt värld...




skulle fåglarna vara rosa

skulle hon vara kvar här

skulle jag ha Honom, killen med stort H, vid min sida

skulle tårar inte existera

skulle jag inte skriva sånna här dikter














Det enda problemet är









Denna värld existerar bara



i mitt huvud.





*




Fri vers av Sushi
Läst 523 gånger
Publicerad 2007-03-13 16:11



Bookmark and Share


    så är det bara.
Dom har rätt, du är JÄVLIGT bra på att skriva! :)
2007-06-09

    Detvaraldrigjag
mmm Alice likes rosa fåglar..
närå fin dikt
om du någon gång hittar den världen kan du väll säga till
2007-03-13

  Samndra
tyvärr e de väl så, men i en perfekt värld skulle alla skriva perfekt poesi, nästan lika bra som du

PUSS
2007-03-13

  starsail
du är alltid grym!!
den världen låter inte helt fel.
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Sushi